معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث؛ روند اعمار خانه‌ها در ولسوالی‌های زلزله‌زده تسریع بخشیده شود 

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۷:۱۴
news photo

کابل - ۲۸ میزان ۱۴۰۱
نشست هماهنگی با ادارات ملل متحد و کمیسیون تنظیم کمک‌های بشری و رسیدگی به زلزله زده‌گان امروز تحت ریاست الحاج مولوی شرف الدین مسلم، معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و سرپرست کمیسیون با حضور مسوولین ادارات عضو کمیسیون، دفاتر سازمان ملل متحد در افغانستان و موسسات، به منظور حمایت از زلزله‌زده‌گان در ولایت‌های خوست و پکتیکا تدویر یافت.
در این نشست معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و سرپرست کمیسیون در کنار تشکری از کمک‌های بشردوستانه ادارات دولتی، موسسات ملی و بین المللی و دفاتر سازمان ملل متحد در افغانستان، گفت: نیاز است تا پس از رسیدگی به نیازمندی‌های زلزله‌زده‌گان؛ به آنان منازل دایمی ساخته شود.
آقای مسلم بیان کرد که روند ترمیم و اعمار خانه در ولسوالی‌های زلزله‌زده آغاز گردید است و نیاز است تا پیش‌از فصل سرما تکمیل گردد.
وی افزود: برای آنان‌که خانه‌های شان تا پیش از فصل‌سرما تکمیل نمی‌گردد، برای‌شان تدابیر لازم اتخاذ گردد.
معین وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و سرپرست کمیسیون تنظیم امور کمک‌ها برای زلزله‌زده‌گان گفت: نیاز است تا کمک‌های بشردوستانه زمستانی پیش‌از رسیدن فصل‌سرما برای متضررین توزیع گردد.
سپس مسوولین وزارت‌ها مهاجرین و عودت کننده‌گان، شهرسازی و اراضی، احیاء و انکشاف‌دهات روی فعالیت‌های شان صحبت نموده و تاکید بر اعمار منازل مقاوم در برابر حوادث طبیعی نمودند.
در همین‌حال مسوولین دفاتر UN-OCHA, IOM, IFRC, NRC, CAPEL و اکشن‌اید روی توزیع کمک‌های بشردوستانه برای زلزله‌زدگان و روند‌ اعمار خانه‌های برای زلزله‌زدگان معلومات ارائه نموده و تعهد شان را در زمینه توزیع کمک‌ها در فصل‌سرما برای متضررین سپردند.
در اخیر جلسه الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین این وزارت و سرپرست کمیسیون تنظیم امور کمک‌ها برای زلزله‌زدگان روی تسریع روند اعمار خانه‌ها، توزیع کمک‌های زمستانی برای متضررین در سطح کشور، حل مشکلات موسسات و کمیسیون و شریک سازی امکانات و پلان‌مدیریت و رسیدگی به حوادث احتمالی در فصل سرما تاکید ورزید.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ریاست آماد‌گی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۱۵ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری این مؤسسه، برای ۳۱۵ خانواده مستحق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماهو که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، برای ۱٬۲۰۷ خانواده مستحق در مرکز آن ولایت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۳:۱
Background image

کار یک دیوار محافظتی آهن‌کانکریتی در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آماگی مبارزه با حوادث با موسسه اجتماعی و توسعه اقتصادی بنیاد زندگی که تمویل کننده پروژه آن موسسه کنسرن می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .