ریاست مبارزه با حوادث ولایت کابل به متضررین حادثۀ انفجار چهارراه سپین کلی کمک نقدي کرد

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۴:۱۹
5

کابل - 7 جدی 1399
بربنیاد هدایت جلالتمأب محترم محمداشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان و معاون نخست محترم‌شان، کميسيون ولايتي آمادگي مبارزه با حوادث ولایت کابل امروز شنبه، 6 جدی به شهدا و متضررین انفجار هفتۀ گذشته در چهارراه سپین کلی، واقع ناحيه پنجم کمک نقدی کرد.
گفتنی است که سروي و ارزيابي اين حادثه توسط کميسيون آمادگي مبارزه با حوادث ولايت کابل مورخ ۱ جدي سال جاري شرو و ۲ جدي تکميل گرديد، که در مجموع ۶۰ باب منزل، ۸۲ باب دوکان، ۲۴ نفر زخمي و ۷ نفر شهيد سروی گرديد.
قابل ذکر است که به متضررين اين حادثه در سه گتگوري کمک صورت گرفت: به خانواده‌های شهدا 20هزار افغانی، به زخمی‌ها 10هزار افغانی، به متضررین متوسط و پایین 10هزار افغانی و به متضررین که شدیدا آسیب دیده اند مبلغ 15 الی 30هزار افغانی توزیع شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۶:۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۱۲۳۰ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست، برای ۱۲۳۰ خانواده بی‌بضاعت پس از انجام سروی، کمک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۵:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱۵۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت اروزگان، برای ۱۵۰ خانواده که از اثر حوادث طبیعی متضرر شده‌بودند، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان به هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان برای ۵ خانواده شهید و مجروح مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان در هماهنگی با مقام ولایت، برای ۴ خانواده ورثه شهید. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .