ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۴۲ خانواده آسیب‌دیده وسایل مبرزهای سیار توزیع نمود 

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۲۲:۸
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با حمایت موسسه اکتید، برای ۴۲ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی‌های دشت‌ارچی و خان‌آباد وسایل مبرزهای سیار توزیع کرد.
باید گفت که این خانواده‌ها توسط نمایندگان آن‌ریاست و موسسه متذکره سروی گردیده بودند که به هر کدام شان ۲۴ قلم وسایل مبرز سیار توزیع گردید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۸/۲۷
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۳۴
Background image

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث ۴۴عراده موترسایکل جهت تسهیل و انجام به‌موقع امور برای ریاست‌های مرکزی و ولایتی خویش خریداری نمود

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، این اداره به‌منظور تسهیل در پیشبرد امور کاری و انجام به‌موقع مأموریت‌ها، ۴۴عراده موترسایکل را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان برای ۷۰۰ خانواده متضرر کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، و بر اساس فیصله کمیته ولایتی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱٬۰۰۰ خانواده عودت کننده اخراج اجباری کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱٬۰۰۰ خانواده عودت کننده که به‌گونه اجباری از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .