ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۵۷ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۴۶
news image

بر اساس تفاهم‌نامهٔ امضا شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ RRAA، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۳۵۷ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی‌های کوزکنر و سرخرود آن ولایت، پس از انجام سروی، کمک‌های غیرغذایی توزیع نمود.
در این روند، برای هر خانواده در حضور مسئولان محلی، یک بسته صحی بزرگ شامل: ۱۰ عدد صابون، یک عدد صابون دانی، ۶ عدد زیر پیراهنی، یک عدد بیک، ۷ عدد صابون لباس‌شویی، یک عدد بشکهٔ پلاستیکی ۲۰ لیتری، یک عدد سطل پلاستیکی ۲۰ لیتری، یک عدد تاملوتک، ۴ بسته مواد بهداشتی مخصوص زنان، ۴ قطعه تکهٔ دو متری، ۳ عدد برس دندان بزرگسالان، ۴ عدد برس دندان کودکان، ۲ عدد کریم‌دندان، ۵ عدد دستمال، ۲ بوتل شامپو، یک عدد پاتک اطفال و یک بسته تابلیت برای تصفیه آب آشامیدنی و همچنین برای هر خانواده، یک بسته صحی کوچک شامل: ۵ عدد صابون دیتول، ۲ قطعه تکهٔ کتانی، ۳ عدد برس دندان بزرگسالان، یک عدد کریم‌دندان، یک بسته مواد بهداشتی مخصوص زنان، یک عدد دستمال، ۲ بوتل شامپو، یک عدد سولر گروپ، ۶ عدد زیر پیراهنی و یک عدد بیک نیز برای هر خانواده توزیع گردید.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۵/۲۱ هـ ق
ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۳۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۵۵ تن از معتادان بهبود‌یافته وسایل حرفه‌ای توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه AYSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی با حمایت این مؤسسه، پس از تکمیل دوره تداوی، برای ۵۵ تن از معتادان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۳۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۵۶۱ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه OHW، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت مالی این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۵۶۱ خانواده آسیب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۲۶
Background image

بازدید معین انسجام امور حوادث از گدام ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز

محترم الحاج ملا عبدالولی څارنوال (حاجی وارث)، معین انسجام امور حوادث ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت کندز، همراه با محترم مولوی شفیق‌الله جواد، رئیس. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .