ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس برای ۳۶۵ خانواده متاثر از خشکسالی در ولسوالی جوند مساعدت غذایی توزیع کرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۱۷
news image

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با موسسه خدماتی جوانان افغان که تمویل کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا(WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه حوادث ولایت بادغیس با حمایت موسسه مذکور، برای ۳۶۵ خانواده متاثر از خشکسالی در ولسوالی جوند مساعدت غذایی توزیع کرد.

در این روند در حضور مسوولان به عنوان دور دوم و سوم، به هر خانواده ۱۰۰ کیلو آرد، ۷ لیتر روغن، ۸ کیلو دال و یک کیلو نمک توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۱۷ هـ ق

ادارۀ ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۴:۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس کار پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در ولسوالی بالامرغاب افتتاح نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس، در راستای کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر، پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری جوی آب را در منطقه خم شاهزاده مربوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۲:۴۵
Background image

کار تخریب سنگ‌های در معرض لغزش در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان آغاز شد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی و بشردوستانه آسیا (CWSA) و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، کار تخریب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار یک ماین بشکه‌ای کشف و خنثی شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم (AIM-04) مؤسسه DRC هنگام اجرای عملیات پاک‌سازی ساحه از ماین‌ها و مهمات منفجرناشده در قریه شاتوری ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار، یک. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .