دیدار رئیس جمهور با بیجاشدگان ولایات همجوار بلخ

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۵:۳۸
News

رئیس جمهور محمد اشرف غنی در سفرش به ولایت بلخ، بعد از ظهر امروز با بیجاشدگان ولایات همجوار ولایت بلخ، دیدار کرد.
در این دیدار که در تعمیر مقام ولایت بلخ در شهر مزار شریف انجام شد، ابتدا شماری از بیجاشدگان به نمایندگی از دیگران صحبت کردند و مشکلات، خواست و پیشنهادات شان را در عرصه های مختلف با رئیس جمهور شریک ساختند.
آنان ضمن تشکر از مهمان نوازی مردم و ادارۀ محلی بلخ، خواستار کمک های بیشتر در زمینه مواد اولیه خوراکی، آب آشامیدنی، سرپناه و توجه به تعلیم کودکان شان شدند.
سپس وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث صحبت کرد و گفت که بنابر فیصله کابینه، عملیات رسیدگی به بیجاشدگان داخلی در ۲۵ ولایت کشور آغاز شده و تا اکنون به ۱۰۷۹ خانواده بیجاشده در ولایت بلخ، رسیدگی های لازم صورت گرفته است.
همچنان در این دیدار والی بلخ و رئیس شورای ولایتی آن ولایت صحبت نموده گفتند که ریاست های مبارزه با حوادث و عودت مهاجرین ولایت بلخ، کمک های لازم را به بیجاشدگان انجام داده اند و ما تلاش داریم که با تشخیص مستحقین و آوردن شفافیت، به آنان کمک های بیشتر نماییم.
رئیس جمهور غنی پس از استماع مشکلات و خواست های بیجاشدگان، گفت که باید تفکیک واضح میان مهاجرت و بیجاشدگی وجود داشته باشد، تا رسیدگی های لازم به آنان صورت گیرد.
رئیس جمهور افزود که حکومت حاضر است تا بالای شهر مزارشریف سرمایه گذاری بیشتر را انجام دهد و مسئولین حکومتی باید همواره در کنار مردم شان قرار داشته باشند.

News

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۶:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت مساعدت نقدی و غیر نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه رازی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه کورد‌اید، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث حوادث ولایت تخار با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۹
Background image

تدویر برنامه‌های آگاهی‌دهی از خطرات ماین و مهمات منفجر‌ناشده در ولایت بلخ

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ از روند تطبیق پروژه ماین‌پاکی (AF 014) در شهرک بندری. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .