در یک ماه گذشته بیشتر از 26 هزار خانواده تحت پوشش کمک های غذایی، غیر غذایی و پول نقد وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث قرار گرفته اند

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۵ - ۱۰:۵۵
news

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همکاری با نهاد های عضو کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث و شماری از سازمان های بین المللی همکار در امور بشر دوستانه، برای 26019 خانواده متضرر از حوادث و بیجاشده ناشی از جنگ در نزده ولایت کشور کمک های غذایی، غیر غذایی و پول نقد توزیع نموده است.

این کمک ها در ولایت های کابل، پروان، بدخشان، کندز، تخار، ننگرهار، بادغیس، غور، هرات، کنر، دایکندی، بامیان، لوگر، لغمان، نورستان، غزنی، سمنگان، خوست و کندهار نظر به میزان آسیب پذیری در مقیاس های متفاوت برای آسیب دیدگان حوادث مختلف طبیعی مخصوصا سیلاب های اخیر و بیجاشدگان ناشی از جنگ توزیع صورت گرفته است.

مساعدت های غذایی صورت گرفته شامل، آرد، برنج، شکر، روغن، نمک، لوبیا، نخود، چای خشک، مکرونی، مواد سو تغذیه اطفال و کمک های غیر غذایی شامل؛ کیت آشپزخانه به شمول بشکه آب و دبه گاز، دیگ، کمپل، سرپنا موقت و کیت صحی میگردید. همچنان نظر به سطح آسیب پذیری متضرران بین 4 تا 10 هزار افغانی برای خانواده های مستحق توزیع صورت گرفته است.

در این روند، در کنار نهاد های عضو کمیته های ولایت مبارزه به حوادث ولایت های یاد شده، سازمان غذایی جهان (wfp)، سازمان بین المللی مهاجرت (iom)، دفتر یونیسف و دفتر AFG با استفاده از امکانات دست داشته شان سهم همه جانبه گرفته اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۴:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۶۴۲ خانواده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، با همکاری مالی مؤسسات SCI و PU-AMI، پس از انجام سروی، برای ۶۴۲ خانواده شامل یتیمان یک پرورشگاه، افراد بی‌سرپرست و خانواده‌های بی‌جا شده ناشی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

کشف و خنثی‌سازی ماین و مواد انفجار ناشده در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی DRC در ولسوالی ارغستان آن ولایت، ۵ حلقه مواد انفجاری کشف و خنثی نمود.

تیم (AIM-01) مربوط به مؤسسه متذکره در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۱۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۱,۳۲۴ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه اقدام برای انکشاف و رفاه مناطق روستایی (AWDERO)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با حمایت مالی موُسسه متذکره،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .