توزیع مواد غذایی و غیر غذایی برای ۱۷ خانواده متضرر ناشی از بارنده‌گی های اخیر  در کندز

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۸:۴۹
تصویر خبر

کندز _ ۳ حوت ۱۴۰۱
بر اساس سروی دفاتر IOM و DACCAR در هماهنگی با ریاست آماده‌گی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۷ خانواده متضرر ناشی از حوادث طبیعی که منازل شان به طور کلی و قسمی تخریب گردیده بود، مواد غذایی و غیر غذایی مساعدت گردید.
در این پروسه از امکانات ریاست آماده‌گی مبارزه با حوادث آن ولایت برای هر خانواده به تعداد ۶ قلم مواد غذایی از قبیل یک بوری گندم ۵۰ کیلویی، یک بوری برنج ۵۰ کیلویی، دو قوطی کنسر حبوبات، دو پاکت چاکلیت، سه قوطی مربا و پانزده پاکت آش مگی، از طرف موسسه IOM برای خانواده های متذکره، سه تخته کمپل، یک کیت وسایل آشپزخانه، یک کیت لباس زمستانی و برای ۳ منزل تخریب کلی برای هر خانواده یک باب خیمه و همچنان از جانب موسسه DACCAR برای هر خانواده یک کیت حفظ الصحه مساعدت صورت گرفت.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۶:۱۴
Background image

تفاهم‌‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث با موسسه اکشن‌اید به ارزش مجموعی مبلغ نود و دو هزار و چهل و چهار(۹۲،۰۴۴) دالر به امضا رسید 

پیش از چاشت امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کارش با سری کانتا میسرا، رئیس مؤسسه اکشن‌اید، دیدار نموده و تفاهم‌نامه همکاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۶:۷
Background image

رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث با مسئول برنامه‌های مؤسسه وارچایلد کانادا دیدار کرد

صبح امروز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، با محمد حامد، مسئول برنامه‌های مؤسسه وارچایلد کانادا، دیدار نموده و پیرامون تعقیب مفاد تفاهم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۲:۴
Background image

کشف و خنثی‌سازی چهار حلقه ماین ضد پرسونل در ولسوالی فراه‌رود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با همکاری تخنیکی بخش ماین‌پاکی دفتر DRC، چهار حلقه ماین ضد پرسونل از نوع PMN-2 در قریه دولت‌آباد ولسوالی فراه‌رود را کشف و به گونه مصوُن خنثی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .