برای ۱۸۵ فامیل بیجا شده‌ی بهسود کمک های اضطراری صورت می‌گیرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۹:۳۷
News

کابل_۳حمل۱۴۰۰
غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از چاشت امروز با خانم نورو رکوتو ملاله، معاون دفتر هماهنگی سازمان ملل متحد در افغانستان (OCHA) از طریق تیلفون در مورد رسیدگی به بیجاشدگان ولسوالی بهسود ولایت میدان وردک، صحبت نمود.
معاون دفتر هماهنگی سازمان ملل در افغانستان گفت: تا فردا برای ۱۸۵ خانواده که از بهسود به ولایت بامیان بیجاه شده اند، از طرف این سازمان رسیدگی اضطراری صورت خواهد گرفت. همچنان عصر امروز نیز جلسه ی اضطراری را با نهاد های بین المللی که در امور بشر دوستانه فعالیت دارند، دایر نموده و تلاش خواهد شد تا اقداماتی جهت رسیدگی بیشتر به متضررین ناشی از جنگ، پس از سروی صورت گیرد.
همچنان وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از دفتر OCHA خواست تا در زمینه ی افزایش کمک ها به آسیب دیده گان ناشی از جنگ،توجه بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۱:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل برای ۴۲ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل با هماهنگی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) و با حمایت مالی نهادهای IOM، WFP، UNFPA، AYSO، ADA و INTERSOS، برای ۴۲ خانواده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۵۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه باحوادث ولایت بامیان برای ۲۳ خانواده آسیب‌دیده مواد غذایی وغیر غذایی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه باحوادث ولایت بامیان، برای ۲۳ خانواده که از اثر بارندگی های اخیر منازل شان به صورت کلی و قسمی در ولسوالی کهمرد تخریب شده بود بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیر خوراکی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۳۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۷۳ خانواده آسیب‌دیده مواد غذایی وغیر غذایی توزیع کرد

در این روند ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، برای ۷۳ خانواده که از اثر سیلاب‌های اخیر در مرکز ولایت سمنگان آسیب دیده بودند، بعد از سروی کمک‌های غذایی و غیر غذایی توزیع نمود.

. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .