از پمپ‌استیشن‌های تیل و گاز و شرکت‌ها در شهر گردیز مرکز ولایت پکتیا نظارت به عمل آمد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۵۹
News image

به رهبری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، کمیته دایمی جلوگیری از آتش‌سوزی از پمپ‌استیشن‌های تیل، شرکت‌های گاز و مارکیت‌های تجارتی در شهر گردیز، مرکز آن ولایت، که قبلاً برای جلوگیری از آتش‌سوزی به آنان رهنمود داده شده بود، نظارت به‌عمل آورد.

هدف از این نظارت، اطمینان از تطبیق عملی رهنمودها بود و معلومات مربوط به پمپ‌استیشن‌ها، شرکت‌های گاز و مارکیت‌های تجارتی در چک‌لیست ثبت شده بود.

این روند نظارتی در سایر ساحات شهر گردیز نیز ادامه خواهد داشت.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۸/۰۱ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۱۹۷ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، برای ۱۹۷ خانواده بی‌جاشده داخلی ناشی از جنگ‌های اخیر در ولسوالی نازیان آن ولایت، پس از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۱۲۵ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، پس از سروی، برای ۱۲۵ خانواده آسیب‌دیده ناشی از باران‌های اخیر و سیلاب‌ها، کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.

در این روند، با حضور مسئولین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس برای ۲۸۰ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس، برای ۲۸۰ خانواده که از اثر سیلاب‌های اخیر در مرکز آن ولایت آسیب‌دیده بودند، بعد از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.

در این پروسه با. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .