کمیته مبارزه با حوادث ولایت بادغیس تشکیل جلسه داد

rahyab
Mon, Jun 29 2020 5:51 PM
سفر بادغیس

جلسۀ کمیته مبارزه با حوادث ولایت بادغیس بعد از ظهر امروز (دوشنبه ۹ سرطان) تحت ریاست محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با حضور محترم عبدالغفور ملکزی والی ولایت بادغیس، محترم محمد محفوظ ولی زاده قومندان امنیه ولایت بادغیس، محترم مطیع الله صافی معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، نماینده گان موسسات و مسئولین ادارات دولتی این ولایت برگزار شد.
در نخست محترم عبدالغفور ملکزی والی ولایت بادغیس، روی تلفات و خسارات ناشی از بارنده گی ها، سرازیر شدن سیلاب ها و اثرات خشکسالی ها طی سال‌های گذشته یاد آوری کرده خواهان تطبیق برنامه‌های وقایوی به منظور جلوگیری از خطرات ناشی از حوادث و رسیدگی به متضررین ناشی از حوادث شد.
متعاقبآ سرپرست ریاست مبارزه با حوادث ولایت بادغیس در مورد دلایل وقوع و پیامدهای بروز سیلاب‌ها در این ولایت طی پریزنتیشن معلومات ارائه کرده و پیشنهادات را جهت بهبود وضعیت مطرح نمود.
سپس محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث پس از شنیدن طرح‌ها و برنامه‌های مقام ولایت گفت: هدف از سفر ما به ولایت بادغیس بررسی مشکلات، چالش‌ها متضررین ناشی از سرازیر شدن سیلاب‌ها و خشکسالی و بازدید از نقاط آسیب پذیر در برابر سلاب‌ها است.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از روی دست گرفتن برنامه‌های وقایوی جهت پیشگیری از حوادث طبیعی و کمک رسانی به متضررین بلایای طبیعی بر هماهنگی بیشتر میان کمیته عالی دولتی مبارزه با حوادث ولایت بادغیس و موسسات بین المللی تاکید کرد.
در پایان این نشست، اطلس خطرات حوادث طبیعی که از طریق وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تدوین شده، از در اختیار کمیته مبارزه باحوادث ولایت بادغیس قرار داده شد.

badghis4

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .