وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با آقای لویگی پندولفی رئیس سازمان محافظت ملکی و عملیات کمک های بشری اتحادیه اروپا دیدار کرد.

rahyab
Wed, Apr 29 2020 11:46 AM
M1

در این دیدار دو طرف روی پلان مبارزه با ویروس کووید-19 دولت جمهوری اسلامی افغانستان، چالش های موجود فرا راه تطبیق پلان، تبادل تجربیات وتقویت عرصه های همکاری بحث و تبادل نظر همه جانبه نمودند.
نجیب آقا فهیم با بیان اینکه ما در فصل وقوع سیلاب های مدهش قرار داریم و بیان آخرین آمار تلفات انسانی و خسارات مالی برخواسته از آن، از افزایش بی سابقه سطح نیاز های بشری به دلیل شیوع ویروس کووید-19 یاد کرد و نیز گفت : برای رسیدگی به این نیاز ها نقش سازمان های بشری میتواند بیشتر از هر زمان دیگری مؤثر واقع گردد.
آقای فهیم از برنامه و اراده قاطع رهبری دولت جهت پاسخگویی به موقع و مؤثر به متضررین ناشی از ویروس کرونا یادآوری نموده و از تدویر جلسات منظم کمیسیون مبارزه با ویروس کووید-19 توسط رهبری دولت و کمیته ها و گروپ های کاری در سطح ولایات و ولسوالی ها یادآوری نمود.
آقای پندولفی از امکانات این سازمان در تمامی ولایات افغانستان خبر داده و از طرح جدید این سازمان در چارچوب میکانیزم پاسخگویی اضطراری یادآوری نمود. او از ویژگی های این طرح، شناسایی و تثبیت 100 تن نیازمند در جریان یک هفته و فراهم سازی 22.000 افغانی پول نقد برای تأمین مصارف 2 ماهه ی آنان خبر داد.
آقای پندولفی از تجربه خوب این سازمان و همکاران تطبیق کننده آنها در تثبیت سریع متضررین ناشی از حوادث طبیعی با استفاده از ابزار های مشخص یادآوری نموده و علاوه کرد که این سازمان می تواند ابزار مشابه را برای شناسایی متضررین ویروس کووید-19 نیز تهیه نماید.
در اخیر نجیب آقا فهیم از کمک های سخاوتمندانه اتحادیه اروپا اظهار قدردانی نموده و طرح میکانیزم پاسخگویی اضطراری این سازمان را در امر رسیدگی به موقع به متضررین حوادث طبیعی و ویروس کووید-19 مؤثر تلقی نموده و خواستار همکاری های دوامدار این اتحادیه با مردم افغانستان شد.
 

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .