توزیع کمک نقدی و غذایی برای ۴۷ فامیل متضرر از سیلابهای اخیر در ارغندی کابل
کابل - ۱۱ میزان ۱۴۰۲
موسسه دی آر سی در هماهنگی با ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، برای ۴۷ خانواده که قبلا از اثر سیلابها در ساحه ارغندی ولسوالی پغمان آسیب دیده بودند، پس از سروی، کمک نقدی و غذایی توزیع کرد.
الحاج مولوی محمد سلیم حقانی، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، در سفری به ولسوالی پغمان، از روند توزیع نظارت به عمل آورده و ضمن اظهار سپاس از موسسه متذکره گفت: این ریاست در تلاش است تا کمکهای بیشتر را برای افراد مستحق فراهم نموده و با نهادهای کمک کننده همکاری همه جانبه مینماید.
گفتنی است که این دور اول این کمک نقدی است که بر اساس فیصدی تخریب منازل مسکونی افراد متضرر از سیلاب در قریه بادام قل ارغندی برای هر خانواده، بین ۹۰۰۰ تا ۱۶۵۰۰ افغانی و یک بسته مواد خوراکی شامل؛ یک لیتر جوس، یک بوتل آب معدنی، دو طوقطی شیر و یک پاکت بیسکویت توزیعگردید که مجموعه این کمک مبلغ ۵۴۱۵۰۰ افغانی را در این دور احتوا میکرد.
قابل یادآوریست که دور دوم این مساعدت عنقریب آغاز خواهد شد.
