نشست خبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث؛ ۵۳ هزار خانواده در ولایات افغانستان کمک های اضطراری دریافت کردند

rahyab
Tue, Aug 10 2021 3:42 PM
News

کابل_ ۱۹ اسد- ۱۴۰۰
غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، طی کنفرانس مطبوعاتی گفت: در جریان دوماه اخیر، بیش از ۶۰ هزار خانواده در ولایت ها از اثر تشدید جنگ بیجاشده اند که برای ۵۳ هزار خانواده آن، کمک های اضطراری توزیع شده است.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث همچنان گفت: شمار خانواده هایی که اخیراً از اثر جنگ های خانمان سوز دشمنان افغانستان به خصوص در شمال کشور، از خانه های شان آواره شده و به کابل پناه آورده اند، تا اکنون به ۱۷ هزار رسیده است.
غلام بهاء الدین جیلانی، که روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت اداره ارتباطات عامه و ستراتیژیک، در مورد رسیدگی ها به بیجاشدگان دوماه اخیر در سراسر کشور، صحبت می کرد، ابراز نگرانی نمود که ممکن است رقم خانواده های بیجاشده اخیر در کابل، به ۳۰ هزار برسد.
آقای جیلانی تصریح کرد که روند رسیدگی عاجل به خانواده هایی که عمدتاً در ساحه سرای شمالی و پارک شهر نو شهر کابل تجمع کرده اند، از روز گذشته آغاز و تا نیمه های شب گذشته ادامه یافته است.
وی گفت: کمیته اضطرار متشکل از وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان و ولایت کابل، کار را روی ایجاد یک کمپ برای اسکان موقت بیجاشدگان دریکی از نقاط شهر کابل آغاز کرده اند و قرار است این کمپ تا یک هفته دیگر آماده بهره برداری شود.
به گفته وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، درحال حاضر ظرفیت توزیع ۳ تا ۵ هزار خیمه برای خانواده های بیجاشده واجد شرایط در کمپ مورد نظر وجود خواهد داشت.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در همین حال از سازمان های بین المللی درخواست کرد که ضمن همکاری با دولت افغانستان برای رسیدگی به نیازهای بیجاشدگان داخلی، از طالبان بخواهند تا برای جلوگیری از بیجاشدگی گسترده خانواده ها، مظالم شان را بر مردم در نقاط زیر تصرف خود کاهش دهند.

News

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .