وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با معاون نخست ریاست جمهوری و رییس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث ملاقات نمود

rahyab
Sat, Jan 09 2021 8:45 AM
News

محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث صبح روز شنبه ( ۲۰ جدی) با جلالت‌مآب محترم امرالله صالح معاون نخست ریاست جمهوری و رییس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث در خصوص مدیریت حوادث زمستانی و رسیدگی عاجل به هم‌وطنانی که نیاز به رسیدگی و کمک‌های زمستانی دارند گفت‌و‌گو کردند.
در نخست محترم امرالله صالح از کارکرد وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در زمینه‌ی رسیدگی به متضررین حوادث در سراسر کشور قدردانی نموده افزودند: " مسوولیت دولت جمهوری اسلامی افغانستان است تا به شهروندان کشور در سراسر افغانستان به گونه‌ی یکسان رسیدگی نموده و خدمات همسان را فراهم سازند."
معاون نخست رییس جمهور در این نشست هدایت دادند تا به باشنده‌گان پامیر بدخشان که در فصل زمستان در معرض خطر حوادث زمستانی قرار دارند کمک های عاجل فراهم شود.
محترم امرالله صالح هدایت دادند تا وزارت خانه ها و ادارات عضو کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث در محور وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تمرکز بیشتر شان را روی مدیریت حوادث زمستانی نموده و تلاش کنند که برای هم‌وطنان آسیب پذیر از رهگذر حوادث تسهیلات زمستانی را فراهم نمایند.
محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در این دیدار ضمن ارایه‌ی گزارش در مورد پلان‌های زمستانی این وزارت برای مدیریت حوادث احتمالی افزودند: " وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث آمادگی های لازم را در همآهنگی با وزارت‌خانه ها و ادارات عضو کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث و سازمان‌های بین‌المللی همکار روی دست دارند تا از وقوع حوادث احتمالی در فصل زمستان و وارد شدن تلفات و خسارات به هم‌وطنان ما تا حد امکان جلوگیری نمایند".
آقای جیلانی افزود که وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در تلاش است تا میزان خطر پذیری حوادث را در زمستان کاهش داده و از وقوع حوادث احتمالی جلوگیری نمایند.

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .