تدویر جلسه‌‌ی مشورتی پیرامون رفع چالش‌ها و‌ رسیدگی به موقع برای آسیب دیدگان حوادث طبیعی و بیجاشدگان داخلی ولایت دایکندی

rahyab
Tue, Dec 29 2020 3:23 PM
55

کابل - ۹ جدی - ۱۳۹۹
این جلسه با اشتراک محمدقاسم حیدری معین انسجام امور حوادث وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، محمدضیا همدرد والی دایکندی، شیرین محسنی وکیل شورای ملی، غیرت جواهری و فاطمه نعیمی وکلای شورای ولایتی، اعضای کمیته مبارزه با حوادث ولایت دایکندی، رؤسا، مشاورین و آمرین بخش‌های این وزارت از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در نخست معین انسجام امور حوادث، ضمن ادای تمنیات نیک وزیر دولت دولت در امور رسیدگی به حوادث خاطرنشان ساخت که رسیدگی به وضعیت دایکندی با توجه به مشکلات جدی آن ولایت از اولویت های مهم این وزارت بوده و رهبری این وزارت متعهد به رسیدگی همه جانبه به آن ولایت است.
متعاقبآ ضیا همدرد والی ولایت دایکندی ضمن قدرانی از توجه خاص رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به این ولایت مشکلات و چالش های این ولایت را در ابعاد مختلف و خصوصا در فصل زمستان برشمرده و گفت: بسته بودن راه های مواصلاتی در فصل سرما و نا امنی از عمده ترین چالش های آن ولایت عنوان کرده و خواهان توجه بیشتر رهبری وزارت در امر پاک کاری راه ها، اعزام ماشینری مورد نیاز به ساحه و ایجاد سر پناه موقت برای بیجا شده گان داخلی شد.
سپس اسد الله سروری رئیس حوادث ولایت دایکندی با تایید سخنان والی آن ولایت و سپاسگزاری از توجه رهبری وزارت، نبود پل های کیبلی و دیوارهای استنادی را در مناطق آسیب پذیر، نبود گدام های ذخیره مواد در سطح ولایت و ولسوالی ها، ملوث بودن برخی مناطق آلوده با ماین، اندک بودن پروژه های وقایوی، کمبود دارو و تجهیزات، ازدیاد فقر و همچنان ازدیاد خانم های بدون سرپرست و بیجا شده را از چالش های فرا راه آن ولایت خوانده و خواهان کمک رسانی به موقع به این ولایت گردید.
همچنان محترمه شیرین محسنی و وکلای محترم شورای ولایتی این ولایت ضمن قدردانی از توجه رهبری وزارت دولت درامور رسیدگی به حوادث خواهان توجه جدی و رسیدگی عاجل به متضررین ناشی از جنگ و حوادث احتمالی در فصل زمستان شدند.
سپس، محترم قاسم حیدری معاون انسجام امور حوادث،با تایید مشکلات در آن ولایت تعهد نمود که مقدار 500 تن گندم، 200 تن برنج و مواد غیر غذایی شامل 13 قلم مواد، از کمک های جمهوری خلق چین، جهت رسیدگی به آسیب دیدگان احتمالی حوادث طبیعی و بیجا شده گان ناشی ولایت دایکندی، در حال انتقال بوده و همچنان به ریاست تطهیر ماین هدایت داد تا تیم‌های تخنکی جهت بررسی و پاک‌سازی ساحات مشکوک اقدام نمایند. وی هم‌چنان اظهار داشت که وزیر محترم دولت در امور رسیدگی به حوادث بزودی به ولایت دایکندی غرض بررسی وضعیت عمومی و استماع مشکلات مردم سفر می‌کند و برنامه‌ها و پلان‌های خوبی برای کاهش چالش‌های دایکندی روی دست گرفته خواهد شد.
گفتنی است که ولایت دایکندی از جمله ولایاتی کوهستانی بوده که جغرافیای خشن دارد و سالانه وقوع حوادث طبیعی جان و مال مردم این ولایت را تهدید می‌کند.

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .