آغاز روند توزیع مبلغ ۳۰ ملیون افغانی پول نقد، ۱۵۰۰ متریک تُن گندم، ۱۸۲ متریک تُن دال‌نخود، ۱۰۰۰ بسته مواد غذایی شامل هفت قلم مواد و ۵۰۰ بسته مواد غیر غذایی شامل هشت قلم برای متضررین حوادث در ولایت کندهار

rahyab
Mon, Dec 21 2020 1:49 PM
44

کندهار - ۱جدی ۱۳۹۹
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در سفری به ولایت کندهار ضمن افتتاح روند توزیع این مساعدت ها گفت: " رئیس جمهور اسلامی افغانستان و معاون نخست ریاست جمهوری پس از سفر به ولایت کندهار و استماع نیازمندی های باشندگان این ولایت هدایت سریع داده اند تا برای متضررین حوادث در این ولایت کمک های آنی انجام شود".
غلام بهاءالدین جیلانی افزود که دولت افغانستان متعهد به کمک‌رسانی سریع و به موقع برای متضررین حوادث در سراسر کشور است و وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در تلاش است تا کمک‌های جهانی را برای متضررین ناشی از حوادث جلب نماید.
در همین حال متضررین حوادث در ولایت کندهار که از این کمک‌ها مستفید شده اند میگویند که با اختصاص دادن این کمک‌ها بخشی از مشکل های آنان در زمستان رفع خواهد شد.

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .