وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث جمهوری اسلامی افغانستان با رییس و اعضای شورای ولایتی لوی کندهار دیدار کرد

rahyab
Mon, Dec 21 2020 1:37 PM
Minister

کندهار - ۱ جدی ۱۳۹۹
در این دیدار محترم سیدجان خاکریز‌وال رییس شورای ولایتی کندهار و اعضای این شورا مشکلات باشندگان کندهار را از رهگذر حوادث طبیعی بازگو کرده و خواهان توجه بیشتر دولت به این ولایت شدند.
آقای خاکریزوال در این دیدار از توجه رهبری دولت جمهوری اسلامی افغانستان به ویژه رییس جمهور و معاون نخست ریاست جمهوری به ولایت کندهار سپاس‌گزاری نموده افزود که پاسخ‌دهی به موقع برای متضرران ناشی از حوادث سبب نزدیک شدن رابطه‌ی دولت با ملت میشود و سفر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و کمک به متضرران بخشی از این پاسخ‌دهی به شمار میرود.
اعضای شورای ولایتی کندهار نیز ضمن قدردانی از تلاش های رهبری دولت جمهوری اسلامی افغانستان برای رسیدگی به متضرران حوادث گفتند که کمک‌های اختصاص داده شده از سوی دولت به متضرران چشم‌گیر استند و بخش کلانی از مشکلات آسیب‌دیده‌گان با این کمک ها حل خواهد شد.
محترم غلام بهاءالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در این دیدار به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی افغانستان از همکاری مردم لوی کندهار با دولت در بخش های مختلف قدردانی نموده گفت که وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در تلاش است تا نقاط آسیب پذیر از رهگذر حوادث را شناسایی نموده و برای پاسخ‌دهی به موقع آماده شوند.
در این دیدار نمایندگان مردم کندهار در شورای ولایتی تعهد هر گونه همکاری را در بخش مدیریت حوادث سپردند.

22

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .