وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث به ولایت نورستان سفر نمود

rahyab
Wed, Oct 28 2020 11:19 AM
123

پارون – ۷ عقرب 1399
محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در حالی که محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث و عبدالباری نجرابی مشاور دفتر مقام معاونیت اول ریاست جمهوری وی را همراهی می نمودند عازم شهر پارون مرکز ولایت نورستان گردید.
آقای جیلانی در این سفر ضمن دیدار با محترم عبدالغفور ملکزی والی ولایت نورستان، جلساتی با اعضای کمیسیون ولایتی رسیدگی به حوادث، بزرگان، رئیس و اعضای شورای ولایتی، فعالین مدنی و جوانان این ولایت پیرامون متضررین حوادث به ویژه بیجاشده های ناشی از سیلاب های اخیر داشته و در کنار استماع صحبت های آنها گفت: جلالتمآب رئیس جمهور و جناب معاون اول ریاست جمهوری هدایت دادند تا کمیسیون ولایتی رسیدگی به حوادث را با والی ولایت ریاست نموده و به تمام متضررین و بیجاشده ها رسیدگی صورت گیرد.
متعاقبأ محترم والی ولایت و اشتراک کننده ها در جلسات ضمن سپاس و قدردانی از رهبری دولت به ویژه وزیر دولت رسیدگی به حوادث گفتند: ولایت نورستان از ولایات شدیدأ آسیب پذیر در برابر حوادث است. بنأ این ولایت نیاز به توجه و رسیدگی بیشتر در عرصه های مختلفِ چون برنامه های انکشافی، وقایوی و.. دارد. همچنان آنها خواهان کمک و رسیدگی بیشتر برای متضررین حوادث و بیجاشده های ناشی از سیلاب های اخیر در این ولایت گردیدند.
پس از آن وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث به رئیس مبارزه با حوادث ولایت هدایت داد تا تمام امکانات لازم را در هماهنگی با ادارات مسوولِ دیگر برای متضررین و بیجاشده ها فراهم ساخته و از امکانات اعضای کمیته ولایتی رسیدگی به حوادث و موسسات ملی و بین المللی نیز در امر کمک رسانی استفاده به عمل آید.
گفتنی است که در این سفر آقای جیلانی روند توزیع کمک های غذایی، غیر غذایی و پول نقد را افتتاح کرده و تاکید به ادامه آن الی آخرین متضرر نمود.

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .