به بیجاشدگان جنگی قره باغ غزنی رسیدگی صورت گرفت

rahyab
Wed, Apr 21 2021 10:07 AM
News

سه شنبه- ۳۱ حمل- ۱۴۰۰
۱۴۰ ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی در همکاری با ریاست صحت عامه، قومندانی امنیه، ریاست انکشاف دهات و اتاق های تجارت آن ولایت، برای خانواده که از اثر جنگ و نا امنی از ولسوالی قره باغ این ولایت بیجا و در مرکز ثقافت اسلامی جابجا شده بودند، رسیدگی های لازم را انجام داد.
به اساس گزارش ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، برای خانواده های یاد شده غذای گرم برای سحری و افطاری، صبحانه به کودکان شان و یک تخته کمپل به هر خانواده توزیع شده است. بر علاوه تیم های صحی و امبولانس ریاست صحت عامه در این مرکز حضور داشته و برای خانواده های یاد شده خدمات صحی عرضه می‌نمایند.
قابل ذکر است که ۱۱۳ خانواده دیگر بیجا شده، به تازگی توسط موسسات سروی شده و قرار است برای شان رسیدگی‌گردد.

Latest news

Sun, Mar 08 2026 1:41 PM
Background image

An MoU for joint cooperation between ANDMA and the Child Protection Organisation was Signed with a total value of 841,122 dollars

This morning on Sunday, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, the Director General of Afghanistan National Disaster Management, Authority, met at his office with Mahmoud Pacha,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .