تأمین منابع به‌خاطر رسیدگی به حوادث احتمالی زمستان پیش‌رو در اولویت قرار گیرد

tamim_azimi
Thu, Dec 05 2019 10:30 AM
Minister1

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در جلسه دارالانشای کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث با مسوولان سکتوری مدیریت حوادث، روی تامین منابع مالی و آماده‌گی‌ها برای رسیده‌گی به حوادث احتمالی در فصل سرما تأکید ورزید.
در این جلسه که امروز پنج شنبه (14 قوس) با حضور معینان وزارت احیاء و انکشاف دهات و اداره ملی حفاظت از محیط زیست و نماینده های وزارت های زراعت، آبیاری و مال داری، مهاجرین و عودت کننده‌گان، صحت عامه، ترانسپورت، امور داخله، اداره ملی هواشناسی در تالار کنفرانس های این وزارت برگزار شده بود، نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، روی هماهنگی و آماده‌گی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی در زمستان پیش‌رو تاکید نمود.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت که در گذشته شاهد بوده‌ایم که حوادث طبیعی مشکلات و خسارات هنگفت اقتصادی بر جا گذاشته است. از این رو، پیش‌بینی نیازمندی‌ها و منابع اولویت اساسی است.
نماینده وزارت ترانسپورت گفت که این وزارت آماده حفظ و مراقبت جاده ها و باز نگهداری مسیر جاده‌های عمومی معروض به خطرات زمستانی است. همچنان نماینده‌ وزارت های امور داخله، مهاجرین و عودت کننده‌گان، زراعت، آبیاری و مالداری و صحت عامه ابراز آماده‌گی کردند.
نجیب آقا فهیم گفت که نهادهای مربوط باید هرچه زودتر معلومات‌ و امکانات خویش را در زمینه‌ی پیش‌گیری حوادث طبیعی با این وزارت شریک نمایند.
در اخیر جلسه پس از شنیدن طرح‌ها و برنامه‌های وزارت‌ها فیصله شد تا تمام ادارات عضو کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث در هماهنگی کامل در قسمت آمادگی‌ به آفات و حوادث طبیعی در زمستان پیش‌رو با وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث همکاری نمایند.
Minister

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .