رئیس عمومی مالی و اداری وزارت با مسوول برنامه کمک های بشری HAP سازمان بین المللی مهاجرت در زون شرق دیدار نمود.

rahyab
Fri, Jul 16 2021 10:07 AM
News

جلال‌آباد_۲۴سرطان۱۴۰۰
شیر احمد فیضی، رییس عمومی مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شام دیروز، با مسول برنامه کمک های بشری HAP سازمان بین المللی مهاجرت در زون شرق دیدار کرد.
در این دیدار نخست، ذبيح الله سیاوش، مشاور ارشد تخنیکی مقام وزارت، روی فعالیت های این برنامه با وزارت معلومات ارایه نموده و سپس سرفراز حرگند(سرگند) روی کمک های بشری این سازمان در زون شرق (ننگرهار، لغمان، کنر و نورستان) صحبت کرده و گفت که اقدامات این سازمان شامل کمک های غیر غذایی برای متضررین حوادث طبیعی و بیجاشده گان جنگی و پروژه های کاهش خطرات حوادث میباشد که در حال حاضر در تمام سطح زون شرق جریان دارد.
متعاقباً سنگر الکوزی رئیس مبارزه با حوادث، ننگرهار از فعالیت سازمان بین المللی مهاجرت در چارچوب برنامه کمک های بشری ابراز رضایت و سپاس نموده و روی تمامی دست آوردها، امکانات و چالش های فراروی این برنامه از سوی اعضای نشست به بحث گرفته شد.
در اخیر، شیر احمد فیضی، رئیس عمومی مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، از فعالیت ها و برنامه های سازمان بین‌المللی مهاجرت ابراز رضایت نموده‌ گفت: که ما با هم روی کاهش آسیب پذیری مردم کار خواهیم کرد و همانطور که در این سفر از یک پروژه این سازمان در کنر دیدار نمودیم آرزو داریم تا این برنامه ها در سطح زون افزایش ییدا کند تا باشد در همکاری با نهاد‌های امداد رسان ملی و بین المللی بخاطر یک افغانستان مصئون، اقدامات مشترک بشردوستانه داشته باشیم.

News

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .