کنفرانس مشترک مطبوعاتی وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و مقام ولایت کندهار

rahyab
Tue, Dec 22 2020 2:01 PM
Minister

محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث پس از چاشت روز سه شنبه( ۲ جدی) به همراه محترم حیات‌الله حیات والی ولایت کندهار و محترم سید احمد سیلاب نماینده مردم کندهار در مجلس نمایندگان در یک کنفرانس مطبوعاتی به رسانه ها و مردم افغانستان در باره سفر به ولایت کندهار پاسخ‌دهی کردند.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث هدف از سفر به ولایت کندهار را بازدید از وضعیت بیجا شده گان جنگ های اخیر در ولایت کندهار و کمک به هزاران خانواده‌ی متضرر عنوان کرد.
وی افزود: " هدف از سفر ما به ولایت کندهار آغاز توزیع ۳۰ ملیون افغانی پول نقد، توزیع ۱۵۰۰ متریک تُن گندم، توزیع ۱۰۰۰ بسته مواد غذایی، توزیع ۵۰۰ بسته مواد غیر غذایی و توزیع ۱۸۲ متریک تُن دال‌نخود برای بیجا شده گان ناشی از جنگ است که ما امروز عملا روند توزیع این کمک ها را آغاز کردیم".
آقای جیلانی افزود: " این آخرین کمک به مردم کندهار نیست و قرار است به زودی روند انتقال مواد غذایی که از سوی جمهوری خلق چین به افغانستان کمک شده است، به مقدار مورد نیاز به کندهار آغاز شود".
در این کنفرانس محترم حیات الله حیات والی کندهار گفت که اداره‌ی محلی کندهار در تلاش است تا فهرست بیجا شده گان ناشی از جنگ را در همآهنگی با کمیته مشترک در این ولایت ترتیب نموده و روند کمک رسانی را به آنان آغاز نماید.
محترم سید احمد سیلاب نماینده مردم کندهار در مجلس در این کنفرانس از توجه دولت جمهوری اسلامی افغانستان و رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به ولایت کندهار سپاس‌گزاری نموده افزود که با توزیع این کمک ها و ادامه‌ی آن، مشکلات بیجا شده گان ناشی از جنگ در کندهار رفع خواهد شد.
خبرنگاران در این نشست پرسش های شان را از وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و والی ولایت کندهار مطرح ساخته و پاسخ دریافت کردند.

Latest news

Sat, Jul 10 2021 12:07 PM
Background image

Ground Wardag - Changha 17th-1400

The Department of Preparations against the incidents of Maidan Wardak province, once again, to different districts that have been displaced by families from war and insecurity, has been. . .

Thu, Jul 08 2021 12:08 PM
Background image

In Kunar province, non-food aid was done to 68 affected families.

- Changha 16th-1400
The preparatory department against the incidents of Kunar province, by Ghaziabad and Asmar districts to those 43 families who were affected by war and insecurity.. . .

Sun, Jun 06 2021 9:15 AM
Background image

Meeting with UNMAS Country Director for Afghanistan

Sunday 6th June 2021
Ghulam Bhauddin Jailani State Minister for Disaster Management & Humanitarian Affairs met and discussed a range of topics with Mr. Paul Heslop UNMAS Country. . .