ملاقات وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با معاون اول رئیس جمهور

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۰ - ۸:۲۵
2

محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با محترم امرالله صالح معاون اول رئیس جمهور و رئیس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث صحبت نموده، مراتب تسلیت و غم‌شریکی خویش را ابراز کرده و معلومات تخمینی را در مورد تلفات و خسارات برخاسته از این آفت طبیعی، ارائه کرد.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث افزود که از اثر جاری شدن این سیلاب‌ها در 14 ولایت کشور به تعداد 189 تن شهید، 172 تن مجروح و به تعداد 4000 منزل مسکونی تخریب گزارش شده است. همچنان زمین های زراعتی، باغ ها و کانال های آب رسانی تخریب شده است.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث خاطر نشان کرد که رسیدگی عاجل و اضطراری به آسیب دیده گان آغاز شده و این روند جریان دارد و نیاز است تا زیربناها و ساختمان های که تخریب شده است دوباره احیاء گردند.
سپس محترم امرالله صالح معاون رئیس جمهور و رئیس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث ضمن تشکر و قدردانی از تلاش و زحمات وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث و سایر نهادها جهت رسیدگی عاجل و به موقع برای متضررین گفت: دولت به خانواده های شهدا، مجروحین و نیازمندان، رسیدگی همه جانبه می کند. همچنان تمام زیربناها و ساختمان های که قسمآ و یا کاملآ تخریب گردیده است دوباره آباد خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۱۰۸ خانواده بی‌جا شده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت مؤسسات GAALO و UNICEF، در ولسوالی سپیره، برای ۱۰۸ خانواده‌ای که به دلیل درگیری با پاکستان بی‌جا شده‌اند، کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۵۱۴ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل با حمایت مالی مؤسسات نه‌آنلوس و انترساس، پس از سروی، برای ۳۷۳ خانواده مستحق در ولسوالی‌های سروبی، ده‌سبز و مربوطات شهر کابل کمک‌های نقدی توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۴:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۶۴۲ خانواده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، با همکاری مالی مؤسسات SCI و PU-AMI، پس از انجام سروی، برای ۶۴۲ خانواده شامل یتیمان یک پرورشگاه، افراد بی‌سرپرست و خانواده‌های بی‌جا شده ناشی از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .