زمین لرزه به شدت ۴.۶ رشتر کابل و ولایات مرکزی کشور را تکان داد

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۶ - ۸:۰
2

به اساس گزارش های ابتدایی زلزله به شدت ۴.۶ درجه رشتر و عمق ۷ کیلومتر در ۹.۶ کیلومتری پغمان، ۱۴ کیلومتری شهر کابل و ۲۹.۶ کیلومتری میدان شهر رخ داد.
این زمین لرزه برعلاوه پایتخت ولایت های میدان وردک، ننگرهار، پکتیکا، خوست، کنر، پنجشیر، پروان، کاپیسا و شمار دیگر از ولایات کشور را تکان داد.
به اساس تماس با مسئولین ریاست های مبارزه با حوادث ولایات تا اکنون از تلفات و خسارات ناشی از این زمین لرزه گزارش نگردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .