روند توزیع ۹ میلیون ۲۴۰ هزار افغانی پول نقد برای ۶۰۰ خانواده متضرر از سیلاب در پروان آغاز شد

rahyab
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۱۰:۵۲
News

پروان_۲۳دلو۱۳۹۹
ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با حمایت مالی موسسه DCR روند توزیع ۹ میلیون و ۲۴۰ هزار افغانی پول نقد را، برای ۶۰۰ خانواده متضرر از سیلاب های اخیر در مرکز و ولسوالی های پروان، که خانه های شان به صورت قسمی تخریب گردیده بود را آغاز کرد.
این کمک ها با حضور رییس و اعضای کمیته ولایتی مبارزه با حوادث ولایت پروان افتتاح و به هر خانواده مبلغ ۱۵ هزار و ۴۰۰ افغانی در نظر گرفته شده، که روند توزیع آن امروز ۲۳دلو آغاز یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .