دوام کمک‌ها در هرات؛ برای آسیب‌دیده‌گان سیلاب‌های اخیر در ولسوالی های گذره، انجیل و پشتون زرغون پول نقد، مواد غذایی و غیر غذایی توزیع شد.

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۴:۳۹
news

هرات_ ۲۱ ثور ۱۴۰۰

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات، برای ۳۲ خانواده که از اثر سیلاب های مورخ ۱۲ و ۱۳ ثور در ولسوالی‌های گذره، انجیل و پشتون زرغون خانه های شان به طور کلی و قسمی تخریب گردیده بود، کمک های نقدی، غذایی و غیر غذایی توزیع نمود.

این کمک‌ها از طرف سازمان غذایی جهان (WFP) و سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) در هماهنگی با ریاست مبارزه با حوادث ولایت هرات صورت گرفته شامل؛ مبلغ/ ۸۰۶۰ افغانی پول نقد، کیت سرپناه عاجل، ۴ بوری آرد، ۲۵ کیلو نخود، ۴ قطی روغن، ۲۱۰۰ گرام بیسکویت، یک بسته غذای مغذی برای اطفال، ۲ کیلو نمک و یک کیت بهداشتی سهم هر خانواده بوده که برای شان توزیع شد.

 

news

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .