برای متضررین ناشی از حوادث طبیعی اخیر در کندز مساعدت غذایی و غیر غذایی صورت گرفت

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۹:۵۴
55

کندز_۱۷جوزا۱۴۰۰
ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز، برای هشت خانواده که از حوادث طبیعی اخیر متضرر گردیده بودند ۱۱ قلم مواد غذایی و غیر غذایی توزیع نمود.
۶ از این کمک ها برای هر خانواده؛ یک بوری برنج ۵۰ کیلو، یک بوری آرد ۵۰ کیلو، ۷ کیلو نخود، ۷ کیلو لوبیا، ۱۶ لیتر روغن، یک کیلو چای، ۷ کیلو شکر، پاکت مکرونی، یک عدد ترموز آب، یک تخته کمپل و همچنان یک بسته کیت صحی از طرف دفتر یونیسف توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۹:۵۲
Background image

در ولایت میدان وردک، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه به منظور کاهش و جلوگیری از خطرات احتمالی آتش‌سوزی در میدان شهر برگزار شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک، از طریق اعضای کمیته دایمی مبارزه با آتش‌سوزی، برنامه‌هایی برای آگاهی‌دهی عامه به دکانداران و کسبه‌کاران بازار مرکزی شهر میدان راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۸:۳۷
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و‌ موسسه DRC به ارزش مجموعی مبلغ شش‌صد هزار (۶۰۰٫۰۰۰) دالر به امضا رسید

بعد از چاشت امروز سه شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم احمد ضیا مایار، معاون موسسه DRC دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۷:۲۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۳۲ خانواده‌ متضرر و عودت‌کننده اجباری، کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث سمنگان، پس از سروی، برای ۳۲ خانواده‌ای که به‌گونه اجباری از کشورهای همسایه برگشته‌اند و نیز در نتیجه حوادث طبیعی آسیب دیده‌اند، کمک‌های غذایی فراهم و توزیع. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .