احتمال وقوع سیلاب و بلند رفتن سطح آب دریا ها از تاریخ 7 الی8سنبله 1399 در بعضی از ساحات حوزه های دریایی!

tamim_azimi
جمعه ۱۳۹۹/۶/۷ - ۱۷:۹
22

بنابر تاثیرات منفی تغیر ات اقلیمی و با در نظرداشت پیشگوئی اداره هواشناسی کشور و سازمان های هواشناسی جهانی مبنی بر احتمال وقوع بارندگی‌ های نوع اوروگرافیکی( کوهستانی) احتمال وقوع سیلاب های آنی در بعضی از ساحات حوزه های دریائی کشور متصور است.
در تاریخ های متذکره احتمال وقوع سیلاب های آبریزه ایی و بلند رفتن سطح آب در مسیر دریاهای اندراب، بامیان، پنجشیر، غوربند، لغمان، کنر، نورستان، خوست و بعضی سیلبرهای ساحات متذکره احتمال وقوع سیلاب های آنی وجود خواهد داشت.
بنا از عموم اهالی محترم ساحات فوق که در مسیر سیلبرها و پایین دست آن سکونت دارند خواهشنمدیم تا از موضوع آگاهی کامل داشته باشد و هنگام جاری شدن سیل یا بلند رفتن سطح آب ساحات پایین دست خود را باخبر سازند تا از تلفات انسانی جلو گیری گردد.
 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .