آغاز روند توزیع مواد غذایی برای ۲ هزار و ۱۵۵ خانواده نیازمند در بامیان

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - ۹:۵۰
News

بامیان_۱۸حوت ۱۳۹۹
ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان در همکاری با سازمان غذایی جهان(WFP)، روند توزیع آرد خوراکی را برای ۲ هزار و ۱۵۵ خانواده نیازمند در مرکز این ولایت آغاز کرد.
روند توزیع این کمک ها با حضور والی ولایت بامیان و اعضای کمیته ولایتی مبارزه با حوادث این ولایت آغاز و برای هر خانواده ۱۸۴ کیلو(چهار بوری) آرد توزیع گردید.
قابل ذکر است، که روند سروی این پروسه، مطابق شاخص های از قبل مشخص شده توسط نهاد های ذیربط در ولسوالی های بامیان نیز جریان داشته و قرار است چهار هزار خانواده مستحق از این کمک ها مستفید گردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از وضعیت بیجاشدگان در شهر نو دیدار و غذایی چاشت به آنان توزیع گردید

کابل_ ۲۰ اسد ۱۴۰۰
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، برای بیجاشدگان ناشی از جنگ که در پارک شهر نو جابجا گردیده اند غذایی آماده شده و آب آشامیدنی صحی توزیع نمود.
غلام بهاوالدین جیلانی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

توزیع غذای‌گرم، آب‌آشامیدنی و مواد غیر غذایی برای بیجاشده‌گان در شهر کابل

کابل _ 19 اسد 1400
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، شب گذشته، برای 2000خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان، بدخشان، سمنگان، جوزجان و سرپل بیجا و در دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۵۳
Background image

افزایش خشونت‌ها در کشور؛ شماری از بیجاشدگان به کابل پناه آورده‌اند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری می‌گوید که بخاطر رسیدگی به درد و رنج هموطنان آواره و بیجا شده‌ی ما که از ظلم، وحشت، قتل عام، تجاوز به عفت و ناموس، عدم حرمت به حریم خصوصی، باج‌گیری. . .